Trobada entre Sant Just Impulsa i Sant Just Club per promoure sinergies empresarials

Sant Just Impulsa, l’Associació d’empresaris local, i l’Associació International Sant Just Club han celebrat amb èxit la seva primera trobada conjunta el passat 1 de juny. Aquest encontre va reunir les Juntes directives de les dues associacions amb l’objectiu de fomentar noves sinergies entre els seus membres i establir vincles més forts amb els ex patriats que formen part de l’Associació Internacional.

Amb l’ajuda de l’Ajuntament de Sant Just, aquesta trobada ha buscat crear un entorn propici per generar contactes i col·laboracions entre els diferents teixits associatius. Les dues associacions han reconegut la importància de treballar de manera conjunta per potenciar el desenvolupament empresarial i l’intercanvi de coneixements entre els seus membres.

Aquesta iniciativa posa de manifest la voluntat de Sant Just Impulsa i Sant Just Club de promoure l’activitat econòmica local, fomentar l’emprenedoria i facilitar el creixement empresarial a la comunitat. Es preveu que aquesta trobada sigui el punt de partida per a futures col·laboracions i projectes conjunts que beneficiaran tant els empresaris locals com els ex patriats que resideixen a Sant Just.

Amb una clara visió de promoure el treball en xarxa i el desenvolupament de l’entorn empresarial, aquesta trobada representa un pas important per a l’establiment de relacions duradores i fructíferes entre els membres de Sant Just Impulsa i Sant Just Club.