L’Associació Sant Just Impulsa ofereix un descompte del 50% per als nous socis durant el 2023

L’Associació Empresarial Sant Just Impulsa ha anunciat un descompte especial per als nous socis que es vulguin unir a la seva comunitat durant aquest any. Amb una quota anual regular de 100 €, l’associació ofereix un descompte de benvinguda del 50% per al 2023, reduint la quota a només 50 €.

Aquesta oportunitat única brinda als empresaris i professionals de Sant Just la possibilitat d’unir-se a una xarxa d’empreses dinàmica i beneficiar-se de les nombroses oportunitats de creixement i col·laboració que ofereix l’associació.

Sant Just Impulsa s’ha destacat com una entitat compromesa en el foment i el desenvolupament empresarial local. Amb una varietat de serveis i iniciatives, l’associació promou el networking, l’intercanvi de coneixements i l’acció col·lectiva per aconseguir l’èxit dels seus membres. I ofereix aventatges exclusius als seus associats.

Si ets un emprenedor o professional de Sant Just i vols formar part d’una comunitat empresarial vibrant i en expansió, aquest és el moment ideal per unir-te a Sant Just Impulsa. Aprofita el descompte de benvinguda del 50% per al 2023 i comença a beneficiar-te de totes les oportunitats que t’esperen.