Amat Immobiliaris celebra el seu 75è aniversari amb un acte ple d’emoció i reconeixement

Sant Just Impulsa es suma a la celebració del 75è aniversari d’Amat Immobiliaris, un dels membres destacats de la seva junta directiva. L’empresa va organitzar un acte especial a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona el passat dimecres 3 de maig, en què es va realitzar un homenatge al passat de l’empresa i es va destacar la importància de la família, les dones, la cultura i la societat com a pilars vitals de la seva trajectòria.


L’acte, que va reunir prop de 600 assistents entre clients, empresaris, companys de sector, càrrecs polítics, família i amics, a l’ acte hi assstirens els President de la Generalitat Srs. Jordi Pujol, Josep Montilla, Artur Mas, Quim Torra , el discurs de tancament el va fer el President Pere Aragones, l’ acte es va caracteritzar per la seva elegància, emoció i humor. Durant la celebració, es va projectar un vídeo en català que recorria la història de l’empresa i en ressaltava els èxits i les aportacions al sector immobiliari. Amat Immobiliaris, amb els seus 75 anys d’experiència, s’ha consolidat com una empresa referent en el sector immobiliari, destacant per la seva professionalitat i compromís amb els clients, la societat i el pais. Aquest aniversari especial ha servit per agraïr i reconèixer l’important paper que han jugat la família, les dones, la cultura i la societat en el creixement i l’èxit de l’empresa.


Sant Just Impulsa felicita Amat Immobiliaris pel seu aniversari i celebra la seva contribució al teixit empresarial i social de la localitat. Desitgem a l’empresa molts més anys d’èxits i un futur brillant.