L’Associació i Banc Sabadell signen un acord per oferir avantatges exclusius als asociats

L’Associació Sant Just Impulsa, dedicada a impulsar el teixit empresarial i comercial de Sant Just Desvern, ha anunciat avui la signatura d’un acord de col·laboració amb Banc Sabadell, una de les principals entitats financeres del país. Aquesta aliança té com a objectiu oferir avantatges exclusius als associats de Sant Just Impulsa en termes de finançament, serveis bancaris i suport a l’emprenedoria.

Amb aquest conveni, els membres de l’Associació Sant Just Impulsa podran gaudir de condicions preferents en una àmplia gamma de productes i serveis financers, com ara préstecs, comptes corrents, targetes de crèdit i dèbit, així com serveis de gestió de tresoreria i inversions. A més, Banc Sabadell oferirà assessorament especialitzat en l’àmbit de l’emprenedoria, amb la finalitat d’ajudar els nous emprenedors i empreses a créixer i consolidar-se en el mercat.

Aquest acord representa una oportunitat única per als associats de Sant Just Impulsa, ja que permetrà a les empreses i emprenedors locals accedir a recursos financers i suport en condicions molt més favorables. Això impulsarà el desenvolupament econòmic de la zona i fomentarà la creació de llocs de treball i la dinamització del teixit empresarial.

Amb la signatura d’aquest acord, l’Associació Sant Just Impulsa reafirma el seu compromís amb el desenvolupament empresarial i comercial de Sant Just Desvern, i Banc Sabadell continua demostrant el seu suport a les empreses i emprenedors. Aquesta col·laboració és una gran notícia per a tots els associats i, sens dubte, contribuirà a enfortir el teixit empresarial i comercial de Sant Just Desvern, generant oportunitats de creixement i desenvolupament per a totes les parts implicades.