“Sant Just Impulsa”, una nova associació empresarial a Sant Just Desvern

Aquest matí s’ha constituït formalment l’associació “Sant Just Impulsa”, una nova entitat que neix amb l’objectiu d’agrupar les empreses dels tres sectors industrials i de negocis de Sant Just Desvern: el Polígon Sud-Oest, el Polígon del Pont Reixat i el Centre de Negocis Sant Just Diagonal. “Sant Just Impulsa” permetrà a les empreses del municipi treballar assumptes d’interès comú, així com generar sinergies i col·laboracions. Aquest projecte és iniciativa de l’Ajuntament, que ha treballat intensament per dinamitzar la creació de l’entitat.

Avui s’ha constituït l’associació i s’han aprovat els estatuts i els òrgans de funcionament. Ha estat en el marc d’una jornada que es desenvoluparà a l’Hotel City Park Sant Just, amb la coordinació de l’Ajuntament i l’UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), que han assessorat i han fet el seguiment del procés de creació de la nova associació. Durant el matí, també hi ha hagut “Estalvi energètic per a empreses instal·lades als polígons industrials”, presentada per Creacció, una agència d’emprenedoria, innovació i coneixement per al desenvolupament socioeconòmic.

Sant Just Desvern genera actualment un volum important d’activitat empresarial, amb més de 800 empreses situades al municipi.