Programa Activa Industria 4.0

Programa Activa Industria 4.0

T’informem que recentment s’ha obert aquesta convocatòria d’ajut que, en base als àmbits i tecnologies que vas indicar quan et vas inscriure al Servei d’Alertes Next Generation, podria ser del teu interès.
Entitat:
MINISTERIO DE INDUSTRIA, COMERCIO Y TURISMO (MINCOTUR) I FUNDACIÓN EOI
Adreçat a:
Petites i mitjanes empreses que formin part del sector industrial manufacturer, és a dir, que disposin d’algun dels CNAEs de les divisions 10 a 32 de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques 2009.
Actuacions subvencionables:
Programa d’assessorament per impulsar la transició de les pimes cap a la indústria 4.0.
L’assessorament es durà a terme a través de reunions individualitzades amb l’empresa i la realització de tallers temàtics i demostratius. Com a regla general, el programa tindrà una duració de quatre mesos per a cada empresa beneficiària i comptarà amb un mínim de 50 hores d’assessorament repartides en les següents etapes:

 1. Diagnòstic de la situació de partida de la pime en termes de maduresa digital.
 2. Elaboració del Pla de Transformació Digital: inclourà la definició, quantificació i priorització d’oportunitats de digitalització personalitzades.
 3. Taller grupal i tancament de la prestació del servei: s’identificaran i recomanaran les diverses formes de dur a terme el procés de transformació digital, possibles acompanyaments, proveïdors tecnològics, entre d’altres. També es contempla la realització de tallers pràctics que acostin les solucions digitals a les empreses beneficiaries.
  Quantia:
  El pressupost total d’aquesta convocatòria és de 24.420.000 €.
  Termini:
  Des del 13 de juliol de 2023 i fins que s’esgoti el crèdit pressupostari disponible per aquesta convocatòria.
  Consulta’n tots els detalls a la pàgina de la convocatòria.

Si estàs treballant en un projecte transformador, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per fer els següents passos. T’ajudem a transformar Europa!

Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l’empresa – ACCIÓ