Jornada Online Nous Polígons eco eficients: Sant Just impulsa la transició a la energia neta

L’Associació d’empreses dels polígons d’activitat econòmica (PAE) “Sant Just Impulsa” i l’Ajuntament de Sant Just Desvern et convidem a la jornada:

Polígons eco eficients: Sant Just impulsa l’energia neta que celebrarem, en format online, el proper 25 de novembre de 9h a 10.15h.

En l’European Green Deal, la Unió Europea confirma l’objectiu d’esdevenir climàticament neutra d’aquí al 2050.  

És en aquest sentit que des de Sant Just Impulsa i l’administració local ens comprometem a treballar perquè els PAE adoptin un model sostenible on s’impulsi la transició energètica cap a la descarbonització.

PROGRAMA:

9:00Benvinguda a càrrec de la Presidenta de l’Associació Sant Just Impulsa, Sra. Isabel Aragonés. Presentació de Sant Just Impulsa
9:10Obertura de l’acte a càrrec de l’Alcalde de Sant Just Desvern, Sr. Josep Perpinyà
9:20 -9:40“Impulsa l’optimització de costos energètics del teu negoci”, càrrec del Sr.  Ton Fumadó, d’IPAE SL.  Enginyer Industrial. Professional certificat CMVP en Mesura i Verificació.
9:40 -10“De quins ajuts disposen les empreses per fer la transició energètica?” a càrrec del Sr. Patrick Renau Meier,  Tècnic de la Unitat d’Indústria de l’Institut Català d’Energia (ICAEN)
10 – 10:15Ajuts municipals per a empreses,  en l’àmbit de l’eficiència energètica, a càrrec  del regidor de medi ambient el Sr. Just Fosalva.
10:30Fi de l’acte