Obertes les inscripcions per a la 13a edició del programa “Accelera el creixement” per a pimes

La PIMEC en col·laboració amb la Diputació de Barcelona ha anunciat l’obertura de les inscripcions per a la 13a edició del programa “Accelera el Creixement“. Aquest programa està dissenyat per ajudar a les petites i mitjanes empreses (pimes) a expandir els seus negocis i enfortir la seva competitivitat al mercat.

Amb un enfocament en el creixement i la consolidació empresarial, el programa ofereix un acompanyament personalitzat durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial. L’objectiu és dissenyar un pla de creixement i donar suport a les pimes per a la seva execució.

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros, però gràcies a les subvencions, les empreses només han de pagar 750 euros + IVA un cop han estat seleccionades. Aquesta oportunitat representa una inversió significativa en el futur de les empreses participants, permetent-los assolir un nou nivell de desenvolupament i competitivitat.

Les inscripcions estaran obertes fins al 7 de juny. El procés d’inscripció és ràpid i no trigarà més d’un minut. Aquesta és una oportunitat excel·lent per a les empreses que compleixen els requisits i estan interessades a fer créixer el seu negoci de manera sostenible.